Voor wie

The Music Manager is geschikt voor alle bedrijven; van kroeg tot loungebar, van modewinkel tot supermarkt, en van hotellobby tot spa. In welke branche je ook zit, er zijn altijd muziekkanalen die matchen. Belangrijk, want in een jazzcafé doet hardrock het meestal niet goed. En klanten van een trendy fashion store zitten niet te wachten op Hollandse hits.

Selecteer en speel!

The Music Manager maakt het makkelijk om de juiste muziek te vinden. In de uitgebreide muziekbibliotheek vind je ruim 100 kanalen in alle denkbare stijlen: van Dance tot Rock en van Pop tot Klassiek. Er zijn altijd kanalen die passen bij jouw branche en doelgroep. Uiteraard kun je flexibel tussen de kanalen schakelen of met de agendafunctie bepalen wanneer welke muziek wordt afgepeeld.

Jij bent de DJ

The Music Manager biedt nog meer, want je kunt ook individuele tracks selecteren. De keuze is groot: meer dan 200.000 tracks die constant worden aangevuld met de nieuwste releases. Dus zoek, vind en speel. Bovendien kun je snel en eenvoudig playlists samenstellen, eventueel in combinatie met de agenda.

The Music Manager is bedoeld voor bedrijven met een of enkele vestigingen. The Music Marketeers – de ontwikkelaars van The Music Manager – biedt ook geavanceerde instore oplossingen voor internationale winkelketens, inclusief commercial integratie. Meer informatie en referenties vind je op de website van The Music Marketeers.