Play Out via PC

Play Out via je eigen PC

The Music Manager is webbased. Log in op de website – www.themusicmanager.eu - en je kunt meteen muziek afspelen. Het enige wat je nodig hebt, is een computer met internet.

Play out via BOX

Play Out via de TMM box

Heb je geen computer op de locatie waar je muziek wilt afspelen? Geen probleem! Kies voor de TMM box en sluit die op je versterker aan. Dat is alles!

Met de TMM box kun je muziek managen via PC, Mac, laptop, tablet of iPad. Je hebt altijd en overal toegang, dus ook vanuit huis, onderweg en zelfs in het buitenland.

 

Stuur ons een email (info@tmm.eu) of bel ons (020 4200052) en we nemen contact met je op om je wensen te bespreken.
 

Aan de slag met de TMM box click here

Bestellen en ontvangen

Na je bestelling ontvang je binnen 48 uur een welkomstpakket met daarin de TMM box. Deze is alvast voorgeprogrammeerd. Na installatie werkt het dus meteen.

Aansluiten

Je kunt de box makkelijk zelf aansluiten. In sommige gevallen zijn aanpassingen van je router of netwerk nodig. Je kunt je netbeheerder om hulp vragen. Of vraag het ons. Telefonische ondersteuning is gratis.

Muziek spelen

Nadat de TMM box op je versterker en internet is aangesloten, wordt de muziek automatisch via de box afgespeeld. Wil je dat (tijdelijk) veranderen en muziek via een computer afspelen, neem dan even contact op.